Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Renovering

Står du som privatperson eller bygherre over for en renovering, kan vi hos Hansen & Andersen hjælpe med at styre dit byggeprojekt sikkert i mål.

Renovering og ombygning er et af de helt store forretningsområder, som vi hos Hansen & Andersen arbejder med. Vi udfører fagentrepriser såvel som hoved- og totalentrepriser på Sjælland men også  i resten af landet. 

Inden for renovering udfører vi:

  • Facaderenovering
  • Tagrenovering
  • Vindue- og dørrenovering
  • Bygningsstruktur og fundamentrenovering
  • Energioptimering


Energioptimering

Energioptimering er en afgørende faktor inden for bygningsrenovering og spiller en central rolle i at skabe mere bæredygtige og effektive bygninger. Ved at fokusere på energieffektivitet under renoveringsprocessen kan man ikke kun reducere driftsomkostningerne, men også minimere miljøpåvirkningen.

Energioptimering omfatter forskellige tiltag og teknologier fx isolering af en bygnings ydermure samt loft, udskiftning af vinduer og yderdøre eller installation af effektive varme- og kølesystemer.


Hvem skal du kontakte?

For henvendelser fra kommuner, boligselskaber og private

Kontakt vores byggeleder Thom Hoff Hansen.

For øvrige henvendelser og hvad vi kan gøre for dit byggeri

Kontakt adm. direktør Jesper Toftebjerg Andersen.

Gennem årene har vi fuldført talrige renoveringsprojekter af eksisterende bygninger med stor tilfredshed fra vores kunder. Når du vælger os som samarbejdspartner, sikrer vi kvalitetshåndværk og en pålidelig styring af dit projekt for en tryg og vellykket gennemførelse.

Se vores referencer

Vi er stolte af alle vores projekter...

Fra de helt store spydspidsprojekter til de mindre byggeopgaver. Se nogle af de renoveringsprojekter, som vi hos Hansen & Andersen, har været en del af.

Om Hansen & Andersen

Vores værdier har fra begyndelsen været kvalitet, professionel byggeledelse og en konstruktiv dialog med bygherre. Det er værdier, vi ikke går på kompromis med og som sikrer, at vi også i fremtiden er en attraktiv samarbejdspartner.

Kontakt os

Har du brug for hjælp til dit projekt?
Kontakt en af vores medarbejdere, og få et uforpligtende tilbud på dit projekt.

Verdensmål

Som et led i Hansen & Andersen strategi har vi udvalgt nogle af FNs verdensmål, som vi integrerer i vores daglige arbejdsgang.

MILJØ OG CERTIFICERINGER

Vores arbejde på DGNB-certificerede projekter

Hansen & Andersen er årligt en del af flere DGNB-certificeret byggeprojekter på hele Sjælland. Uanset om projektet omfatter en renovering eller nybyg, så matcher det vores mål som at bidrage til en grønnere fremtid.