Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Hansen & Andersens arbejde på DGNB-certificerede byggerier

Hansen & Andersen er årligt en del af flere DGNB-certificeret byggeprojekter på hele Sjælland. Uanset om projektet omfatter en renovering eller nybyg, så matcher det vores mål som at bidrage til en grønnere fremtid.

Projekter med bæredygtighedscertificeringer er i den grad efterspurgt. Både når der skal etableres nye byggeprojekter, eller der skal passes på de allerede opførte bygninger som står overfor en renovering. Alle i byggeprocessen skal bruge mindre energi, genanvende flere materialer og måske endda arbejde på nye måder.

Hos Hansen & Andersen A/S er vi fagentreprenør på flere byggeprojekter, som har en DGNB-certificering. Senest har vi udført murerarbejde for Nordstern i Brøndby på boligprojektet Kirkebjerg Parken, hvor byggeriet skulle opfylde DGNB Guld krav. På Frederiksberg har vi udført en facaderenovering af Bülows Palæ, som også opnår en DGNB Guld certificering, når det står færdigt.

Fakta om DGNB-certificeringerne 

Det er Green Building Counsil Denmark som står for DGNB-certificeringerne i Danmark, som rummer afmærkningen DGNB platin, DGNB guld, DGNB sølv eller DGNB bronze - samt DGNB hjerte og DGNB diamant.

DGNB-certificeringen rummer et systematisk og helhedsorienteret værktøj, som gør det muligt at certificere, at bygningen er bygget bæredygtigt, og dermed undgå greenwashing.

DGNB-certificeringerne i fx sølv, guld eller platin, måler bl.a. på livscyklus for byggematerialerne, CO2-venlig transport af materialer til byggeriet, byggeriets forbrug af energi og vand under og efter opførelse, byggeriets holdbarhed og bygningens indeklima.

Har du spørgsmål eller vil du vide mere?

Har du spørgsmål til vores erfaring med DGNB-certificerede byggerier, eller bæredygtigt byggeri generelt – så kontakt projektleder Kasper Villumsen eller teknisk direktør Rasmus Toftebjerg Andersen.

Kasper Villumsen

Projektleder

Rasmus Toftebjerg Andersen

Teknisk direktør

Se vores referencer

Vi er stolte af alle vores projekter...

Fra de helt store spydspidsprojekter til de mindre byggeopgaver. Se nogle af de DGNB-certificerede projekter, som vi hos Hansen & Andersen, har været en del af.

Vi tilbyder

Vi udfører en bred vifte af opgaver for vores kunder, men har selvfølgelig nogle kernekompetencer.

Verdensmål

Som et led i Hansen & Andersen strategi har vi udvalgt nogle af FNs verdensmål, som vi integrerer i vores daglige arbejdsgang.

OM HANSEN & ANDERSEN A/S

Hansen & Andersen har i mere end 75 år bygget videre på en god idé...

Hos Hansen & Andersen udfører vi byggeopgaver - både som totalentreprenør, hovedentreprenør og fagentreprenør. Med et team på over 85 mand, udfører vi alle former for murer-, tømrer-, beton-, jord-, vej- og kloakarbejder under nybyg, ombyg og renovering. Vi løser opgaver både for offentlige og private kunder i København og på resten af Sjælland.