Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Kvalitetssikring

Hos Hansen & Andersens arbejder vi løbende med vores kvalitetssikring, så vi til enhver tid lever op til vores kunders krav. Vores kvalitetsstyringssystem er digitaliseret, hvilket sparer tid og betyder en optimering af vores drift og vedligehold, som også kommer vores kunder til gode.

Kvalitetssikring er en integreret del af alle vores opgaver som betyder, at vi har en effektiv styring og en minimal fejlmargin.

Vores kvalitetssikringssystem tilpasses det enkelte projekt og analyseres / korrigeres løbende og efter behov. Fx i forbindelse med nye regler og metoder eller ved konstatering af fejl. Systemet gør det muligt hurtigt at identificere og udbedre fejl samt forebygge gentagelser. Vi kan med andre ord sikre, at samme fejl ikke sker to gange.

Efteruddannelse og evalueringer

Vores medarbejdere er under løbende uddannelse. Det betyder, at vi kan garantere vores kunder en god og ensartet kvalitet og til enhver tid kan stille kvalificerede medarbejdere til rådighed til at løse en specifik opgave.

I tværfaglige projekter – fx total-/hovedentrepriser – samarbejder vi med en række faste underentreprenører, som vi ved, leverer en kvalitet, vi kan stå inde for.

Hansen & Andersen er tilmeldt Byggeriets Evalueringscenter, hvor vi - efter afslutning af evalueringsfasen - har sikkerhed for, at vi overholder kravene om nøgletal i alment og statsligt byggeri.

Hansen & Andersen er certificeret kloakmester

Vi er certificeret "kloakmester med godkendt kvalitetsstyring". Alle kloakeringsopgaver udføres af specialuddannede fagfolk, og vi opfylder alle krav til opgaven, udviklingen samt gældende miljøregler.

Vi tilbyder

Vi udfører en bred vifte af opgaver for vores kunder, men har selvfølgelig nogle kernekompetencer.

OM HANSEN & ANDERSEN A/S

Hansen & Andersen har i mere end 75 år bygget videre på en god idé...

Hos Hansen & Andersen udfører vi byggeopgaver - både som totalentreprenør, hovedentreprenør og fagentreprenør. Med et team på over 85 mand, udfører vi alle former for murer-, tømrer-, beton-, jord-, vej- og kloakarbejder under nybyg, ombyg og renovering. Vi løser opgaver både for offentlige og private kunder i København og på resten af Sjælland.