LL1A08zz11.jpg

Om os

Vi bygger på kvalitet.


Hansen & Andersen A/S er grundlagt i 1947 af murersvendene Heinrich Hansen og Carl Andersen. Virksomhedens værdier har fra begyndelsen været kvalitet, professionel byggeledelse og en konstruktiv dialog med bygherre. Det er værdier, vi ikke går på kompromis med og som sikrer, at vi også i fremtiden er en attraktiv samarbejdspartner - uanset om det drejer sig om store entrepriser eller mindre renoveringsopgaver.

Du finder nogle vigtige punktnedslag i vores historie nedenfor:

1947:

Hansen & Andersen A/S grundlægges. Fra en beskeden start, hvor fokus er på opførelse af privatboliger, arbejder Heinrich Hansen og Carl Andersen i løbet af få år virksomheden op til at være blandt Næstveds førende byggevirksomheder.


1950 - 60:

Hansen & Andersen får stadig flere og større renoverings- og byggeopgaver i Næstved og omegn. På tærsklen til 1960 er virksomheden fuldt rustet til det kommende årtis højkonjunktur og byggeboom.


1972:

Hansen & Andersen omdannes til aktieselskab.


1974:

Heinrich Hansen dør, og Carl Andersen overtager driften af Hansen & Andersen. Året efter ansætter Carl Andersen sin søn, Steen Toftebjerg, som led i et kommende generationsskifte.


1979:

Vækst øger behovet for større lokaler. Hansen & Andersen flytter til et stort, nybygget firmadomicil på Profilbuen 2 i Næstved. Fra lokal fundering varetager virksomheden nu byggeprojekter på hele Sjælland og i København.


1980 - 90:

Hansen & Andersen er med til at opføre Næstved Stor-Center, som er et prestigebyggeri i tiden. For Dansk Supermarked er Hansen & Andersen med til at bygge et Bilka-varehus. Dette projekt bliver Carl Andersens sidste store opgave: Han dør en måned før, byggeriet står færdigt.

Steen Toftebjerg overtager ansvaret for virksomheden og fastholder den linje, Heinrich Hansen og dennes far har lagt: Godt håndværk inden for byggedisciplinerne jord-, vej-, kloak-, beton- og murerarbejde. – En virksomhedsfilosofi, der får afgørende betydning i takt med, at kravene til specialisering og konkurrenceevne stiger.


2007:

Hansen & Andersen fejrer 60 års jubilæum. Tredje generation i virksomheden køres i stilling, da Steen Toftebjergs sønner, Jesper og Rasmus, ansættes i firmaet til at forestå projektledelse af de mange byggeentrepriser, Hansen & Andersen arbejder på.


2010:

Hansen & Andersen vinder en række spydspidsprojekter, bl.a. står virksomheden for totalentrepriser på Symfonien i Næstved og et par år senere for Skolen ved Bülowsvej.


2012 - 15:

Hansen & Andersen er for alvor funderet på markedet for murerarbejder. Virksomheden vinder bl.a. byggeopgaver på Storstrøms Statsfængsel i Nørre Alslev. På trods af den økonomiske krise, som rammer byggemarkedet særligt hårdt, formår Hansen & Andersen at konsolidere sig og oppebære et løbende, vedvarende driftsoverskud.


2016 - 17:

Hansen & Andersen vinder fagentreprisen på Københavns nye varetegn: Mærsk Tårnet på Nørrebro. Året forinden er bl.a. renoveringen af Betty Nansens Teaters facade afsluttet.

Social ansvarlighed

Vi er en social ansvarlig virksomhed, da vi bl.a. bidrager til at udvikle kompetencer inden for vores arbejdsområder og tager hvert år tager flere lærlinge, end vi er pålagt.

Miljø- og kvalitetssikring

Hos Hansen & Andersens arbejder vi løbende med vores kvalitetssikring, så vi til enhver tid lever op til vores kunders krav. 

Sikkerhed og sundhed

Ledende medarbejdere i Hansen & Andersen har alle gennemgået den lovpligtige sikkerhedsuddannelse.