Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Offentligt byggeri

Hos Hansen & Andersen har vi et indgående kendskab til kvalitetskrav og proces i offentligt byggeri. Vi indgår i licitationer og udbud, og bidrager med høj kvalitet og kompetent sparring.

Hos Hansen & Andersen har vi stor erfaring med offentligt byggeri, og tilbyder i dag et bredt udvalg af ydelser inden for det offentlige, herunder både fag- hoved- og totalentreprise. 

Vi har mange års erfaring inden for byggebranchen som helhed, og offentlig byggeprojekter er ikke en undtagelse. Vi har håndteret byggeprojekter lige fra skoler, foreningsbygninger og andre offentlig faciliteter, og vi bistår altid med faglig sparring og projektstyring undervejs i byggeriet.

Uanset om det drejer sig om at forbedre eksisterende strukturer eller opføre nye, fokuserer vi på at skabe bygninger, der ikke kun opfylder, men også overgår forventningerne.


Se vores referencer

Vi er stolte af alle vores projekter...

Fra de helt store spydspidsprojekter til de mindre byggeopgaver. Se nogle af projekterne indenfor offentligt byggeri, som vi hos Hansen & Andersen, har været en del af.

Mere info om hvad vi tilbyder?

Kontakt projektleder Jesper Toftebjerg Andersen for mere information om vores kompetencer.

MILJØ OG CERTIFICERINGER

Vores arbejde på DGNB-certificerede projekter

Hansen & Andersen er årligt en del af flere DGNB-certificeret byggeprojekter på hele Sjælland. Uanset om projektet omfatter en renovering eller nybyg, så matcher det vores mål som at bidrage til en grønnere fremtid.