Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Social ansvarlighed

Vi er en social ansvarlig virksomhed, da vi bl.a. bidrager til at udvikle kompetencer inden for vores arbejdsområder og tager hvert år tager flere lærlinge, end vi er pålagt.

Hansen & Andersen er en social ansvarlig virksomhed. Vi bidrager til at udvikle kompetencer inden for vores arbejdsområder og tager hvert år tager flere lærlinge, end vi er pålagt. Antallet af lærlinge i vores virksomhed ligger gennemsnitligt på 8 – 9 % af vores samlede medarbejderstab.

Bæredygtighedsfonden

Hansen & Andersen A/S har været med til at stifte Københavns Murerlaugs nye bæredygtighedsfond.

Fonden har til formål at støtte op om personer eller virksomheder, som bidrager til at fremme bæredygtig udvikling indenfor murede byggerier. Dette kan bl.a. være gennem vidensdeling, forskning, udvikling af byggematerialer, gode idéer og uddannelse. 
Der uddeles derfor nu via fonden legater og præmieringer til bygherrer, arkitekter, rådgivere eller udførende, der bidrager til den grønne omstilling.

Bæredygtighedsfonden er stiftet med økonomisk støtte fra virksomhederne Byens Murerfirma A/S, Murermester Dennis Meulengracht ApS, Entreprenørfirmaet Einar Kornerup A/S, Fasadgruppen, Hovedstadens Bygningsentreprise a/s, Ivan Stubbe Holding ApS, Karl A. Hansen Entreprise A/S, Murermester JOP A/S, NÅR, OPN A/S, PWJ A/S, Murermester René Godthåb A/S, Rubin Stuk & Søn ApS, Th Mur & Fliser, ØENS A/S og så selvfølgelig Hansen & Andersen A/S.

Velgørenhed og støttede formål

Herudover støtter vi en række velgørende formål, bl.a. ”Stafet for Livet” under Kræftens Bekæmpelse, Team Rynkeby samt det lokale foreningsliv i Næstved.

Vi støtter

Nedenstående formål støtter vi netop nu:

  • Team Fog Næstved
  • Næstved Boldklub
  • Børnetelefonen
  • Kræftens Bekæmpelse

Vi tilbyder

Vi udfører en bred vifte af opgaver for vores kunder, men har selvfølgelig nogle kernekompetencer.

Vores historie

Hansen & Andersen A/S er grundlagt i 1947 af murersvendene Heinrich Hansen og Carl Andersen - men hvad er der sket i Hansen & Andersen A/S siden da?

OM HANSEN & ANDERSEN A/S

Hansen & Andersen har i mere end 75 år bygget videre på en god idé...

Hos Hansen & Andersen udfører vi byggeopgaver - både som totalentreprenør, hovedentreprenør og fagentreprenør. Med et team på over 85 mand, udfører vi alle former for murer-, tømrer-, beton-, jord-, vej- og kloakarbejder under nybyg, ombyg og renovering. Vi løser opgaver både for offentlige og private kunder i København og på resten af Sjælland.