Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Vores arbejde med miljø og certificeringer

Hos Hansen & Andersens er vi bevidste om den fælles opgave og omstilling det kræver, at vi får sikret en grønnere fremtid. I vores virksomhed betyder det, at vi har styr på vores processer, at vi gør hvad vi kan for at minimere vores aftryk, og vi ved hvad det betyder at være en del af DGNB-certificerede byggeprojekter.

Læs om vores arbejde for en bæredygtig fremtid

DGNB-certificerede projekter

Hansen & Andersen er årligt en del af flere DGNB-certificeret byggeprojekter på hele Sjælland. Uanset om projektet omfatter en renovering eller nybyg, så matcher det vores mål som at bidrage til en grønnere fremtid.

ESG politik

Formålet med en ESG politik er at vi ønsker at medvirke til positiv økonomisk og miljømæssig udvikling i vores geografiske arbejdsområde for vores kunder og medarbejdere.

Verdensmål

Som et led i Hansen & Andersen strategi har vi udvalgt nogle af FNs verdensmål, som vi integrerer i vores daglige arbejdsgang.

Kvalitetssikring

Hos Hansen & Andersens arbejder vi løbende med vores kvalitetssikring, så vi til enhver tid lever op til vores kunders krav.

Sikkerhed og sundhed

Ledende medarbejdere i Hansen & Andersen har alle gennemgået den lovpligtige sikkerhedsuddannelse.

Social ansvarlighed

Vi er en social ansvarlig virksomhed, da vi bl.a. bidrager til at udvikle kompetencer inden for vores arbejdsområder, og tager hvert år tager flere lærlinge, end vi er pålagt.

Mere info om hvad vi tilbyder?

Kontakt projektleder Rasmus Toftebjerg Andersen for mere information om vores kompetencer.

Vi tilbyder

Vi udfører en bred vifte af opgaver for vores kunder, men har selvfølgelig nogle kernekompetencer.

OM HANSEN & ANDERSEN A/S

Hansen & Andersen har i mere end 75 år bygget videre på en god idé...

Hos Hansen & Andersen udfører vi byggeopgaver - både som totalentreprenør, hovedentreprenør og fagentreprenør. Med et team på over 85 mand, udfører vi alle former for murer-, tømrer-, beton-, jord-, vej- og kloakarbejder under nybyg, ombyg og renovering. Vi løser opgaver både for offentlige og private kunder i København og på resten af Sjælland.