Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Erhverv

Hos Hansen & Andersen forstår vi, at et solidt fundament er nøglen til enhver succesfuld virksomhed. Vores dedikerede team af erfarne fagfolk er klar til at omsætte jeres visioner til virkelighed.

Vi udfører alle former for erhvervs- og industribyggeri, både ved at trække på vores eget team af dygtige håndværkere og ved at samarbejde med pålidelige partnere. Dette skaber en tryg proces, da vi er i stand til at håndtere alle økonomiske og tidsmæssige aspekter af byggeprocessen.

Med mere end 75 års erfaring som totalentreprenør forstår vi, hvad det kræver at opføre bygninger, der ikke blot opfylder, men overgår forventningerne. Vi bringer ekspertise og innovation til hvert projekt, hvilket resulterer i glade og tilfredse kunder.

 

Pålidelig samarbejdspartner

Gennem tæt samarbejde og en grundlæggende forståelse af vores kunders individuelle behov og fremtidige mål er vi i stand til at rådgive virksomheder og investorer i at skabe de rigtige forhold for deres udvikling.

Når det handler om byggeri, har vi indgående kendskab til alle krav og er proaktive med hensyn til ansvarlige muligheder og deltager aktivt i hele processen. Vi stræber altid efter at finde den optimale løsning for alle, og vores evne til at sætte os i vores kunder sted er det, der gør, at vi kan bygge videre på vores kunders gode idéer.


Se vores referencer

Vi er stolte af alle vores projekter...

Fra de helt store spydspidsprojekter til de mindre byggeopgaver. Se nogle af de erhvervsprojekter, som vi hos Hansen & Andersen, har været en del af.

Mere info om hvad vi tilbyder?

Kontakt projektleder Rasmus Toftebjerg Andersen for mere information om vores kompetencer.

MILJØ OG CERTIFICERINGER

Vores arbejde på DGNB-certificerede projekter

Hansen & Andersen er årligt en del af flere DGNB-certificeret byggeprojekter på hele Sjælland. Uanset om projektet omfatter en renovering eller nybyg, så matcher det vores mål som at bidrage til en grønnere fremtid.