Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Hansen & Andersens ESG politik

Formålet med en ESG politik er at vi ønsker at medvirke til positiv økonomisk og miljømæssig udvikling i vores geografiske arbejdsområde for vores kunder og medarbejdere.

Vi tror på, at vores byggerier ikke kun skaber stærke bygninger til nutiden, men også har fremtiden for øje. Derfor har vi en ESG politik, som har til formål at sikre, at vi hos Hansen & Andersen til enhver tid overholder den gældende lovgivning samt driver en ansvarlig virksomhed til gavn for kunder og underentreprenører såvel som medarbejdere.

Formålet med en ESG politik er, at vi ønsker at medvirke til en positiv økonomisk samt miljømæssig udvikling i netop vores geografiske arbejdsområder for vores medarbejdere og kunder.

Vi forpligter os til at indføre bæredygtighed i vores opgaveløsning og på at fremme en ansvarlig kultur i organisationen, så samfundsansvar og bæredygtighed bliver en integreret del af vores måde at drive forretning på.

 

Vi har fokus på fem vigtige punkter

1. Nedbringe energi- og vandforbrug

  • Hos Hansen og Andersen A/S arbejder vi for at nedbringe vores energi- og vandforbrug på byggepladser og på vores domicil i Næstved.

2. Affaldssortering

  • Vi vil affaldssortere på bygepladser og på lager/oplagring i Næstved

3. Databeskyttelse

  • Vi arbejder med databeskyttelse, særligt i forhold til kunder og medarbejdere

4. Bæredygtigt byggeri

  • At tilbyde vore kunder bæredygtigt byggeri som alternativ

5. FNs verdensmål

  • Arbejde med nogle af FN`s verdensmål

Vi tilbyder

Vi udfører en bred vifte af opgaver for vores kunder, men har selvfølgelig nogle kernekompetencer.

Om Hansen & Andersen

Vores værdier har fra begyndelsen været kvalitet, professionel byggeledelse og en konstruktiv dialog med bygherre. Det er værdier, vi ikke går på kompromis med og som sikrer, at vi også i fremtiden er en attraktiv samarbejdspartner.

Kontakt os

Har du brug for hjælp til dit projekt?
Kontakt en af vores medarbejdere, og få et uforpligtende tilbud på dit projekt.

MILJØ OG CERTIFICERINGER

Vores arbejde på DGNB-certificerede projekter

Hansen & Andersen er årligt en del af flere DGNB-certificeret byggeprojekter på hele Sjælland. Uanset om projektet omfatter en renovering eller nybyg, så matcher det vores mål som at bidrage til en grønnere fremtid.