Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Om Hansen & Andersen

Hos Hansen & Andersen udfører vi byggeopgaver - både som totalentreprenør, hovedentreprenør og fagentreprenør. Med mere end 75 års byggeerfaring er du sikret en seriøs og solid sparringspartner, når du samarbejder med os. Vi bidrager med høj kvalitet og en sikker opgavestyring.

Vi løser byggeopgaver i alle størrelser - fra mindre renoveringsopgaver til de helt store entrepriser. Gennem de seneste 10 år har vi fx løst flere end 50 projekter med en byggeramme på over 50 mio. kroner. Og flere end 100 byggerier med en ramme på over ½ mio. For offentlige bygherrer såvel som for erhvervspartnere og private kunder. Vi arbejder efter et veldefineret og gennemprøvet kvalitetssikringssystem som betyder, at vi har en høj kundetilfredshed gennem hele byggeprocessen.

Blandt vores spydspidsprojekter er bl.a. Mærsk Tårnet på Nørrebro, Skolen på Bülowsvej og Statsfængslet i Nørre Aslev.

Total- og hovedentrepriser

Vi er rustet til at påtage os såvel store og komplekse projekter som mindre byggerier i total- eller hovedentrepriser. Med et team bestående af 85 dygtige håndværkere, logistikere og erfarne entrepriseledere, samt en række gode samarbejdspartnere, kan vi være med helt fra projektets planlægning, projektering, myndighedsgodkendelse og logistik, så projektet kommer godt fra start.

Vi har kompetencer til at være en solid medspiller for såvel bygherre som underentreprenører, ligesom vi kan bidrage til at samle trådene på tværs af fagområder, sikre den nødvendige kapacitet samt overblik, professionalisme og erfaring i projektet. Resultatet er godt håndværk leveret til tiden.

Murerarbejde

Hos Hansen & Andersen udfører vi alle former former for murerarbejde. Som din murermester og håndværker prioriterer vi altid høj kvalitet, god service og omhyggelig præcision, og vi bringer også mange års erfaring til hvert projekt.

Vi løser derfor alle opgaver inden for murerfaget, herunder opmuring af vægge, fugearbejde, opsætning af klinker og flisearbejde mm.

Står du og skal have foretaget en tilbygning, renovering, nybygning, ombygning eller blot nyt badeværelse, så har vi ekspertisen, fordi vi har gjort det i mere end 75 år.


Tømrerarbejde

Gennem mange års arbejde har vi håndteret forskelligartede opgaver inden for tømrerarbejde. Dette inkluderer omfattende erfaring med renovering af tage, facader samt istandsættelse og fornyelse af boliger. Vores ekspertise strækker sig også til nybyggeri, hvor vi skaber innovative løsninger og leverer resultater, der opfylder dine unikke behov.

Som entreprenørvirksomhed har vi også kapacitet til at udføre større projekter, herunder byggeri af nye huse, støbning af fundamenter og andet belægningsarbejde. Uanset projektets størrelse har vi  erfaring og mandskab til at udføre opgaven.


Beton-, jord-, vej- og kloakarbejde

Hos Hansen & Andersen er vi specialister i jordarbejde, der strækker sig fra udgravning og planlægning til præcis forberedelse af underlag til fundament og veje. Uanset om det drejer sig om mindre udgravninger eller større projekter med jordarbejde, sætter vi fokus på nøjagtighed og effektivitet. Vores håndværkere sikrer et solidt fundament for dit byggeprojekt.

Betonarbejdet dækker en bred vifte af opgaver, herunder støbning af fundament og gulve samt konstruktion af vægge og andre essentielle betonelementer.

Vores omfattende ekspertise omfatter også kloakarbejde, hvor vi håndterer alt fra udgravninger og installation af kloaksystemer til vedligeholdelse og reparation af afløb. Uanset om det er små reparationer eller store kloakprojekter, har vi mange års erfaring med disse typer af opgaver.

Mere info om hvad vi tilbyder?

Kontakt projektleder Rasmus Toftebjerg Andersen for mere information om vores kompetencer.

Vi tilbyder

Vi udfører en bred vifte af opgaver for vores kunder, men har selvfølgelig nogle kernekompetencer.

Vores historie

Hansen & Andersen A/S er grundlagt i 1947 af murersvendene Heinrich Hansen og Carl Andersen - men hvad er der sket i Hansen & Andersen A/S siden da?

MILJØ OG CERTIFICERINGER

Vores arbejde på DGNB-certificerede projekter

Hansen & Andersen er årligt en del af flere DGNB-certificeret byggeprojekter på hele Sjælland. Uanset om projektet omfatter en renovering eller nybyg, så matcher det vores mål som at bidrage til en grønnere fremtid.