Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Vi tilbyder

Hos Hansen & Andersen udfører vi byggeopgaver - både som totalentreprenør, hovedentreprenør og fagentreprenør med mere end 75 års byggeerfaring.

Vi bygger videre på en god ide. Fra mindre renoveringsopgaver til de helt store entrepriser. I løbet af de seneste 10 år har vi med stor succes afsluttet mere end 50 projekter med en byggeramme på over 50 mio. kroner samt over 100 byggerier med en ramme på over ½ mio. Dette omfatter projekter for både offentlige bygherrer såvel som erhvervspartnere og private kunder.

Vores arbejde er baseret på et veldefineret og gennemprøvet kvalitetssikringsystem, hvilket sikrer høj kundetilfredshed igennem hele byggeprocessen.

Fagentrepriser: murer-, tømrer-, beton-, jord-, vej- og kloakarbejde

Hos Hansen & Andersen udfører vi alle former for murer-, tømrer-, beton-, jord-, vej- og kloakarbejder under nybyg, ombyg og renovering. Bl.a. udfører vi renoveringer af køkkener og badeværelser samt filtsning af murværk og indvendige vægge. Vi løser opgaver både for offentlige og private kunder i Storkøbenhavn samt resten af Sjælland. Vi styrer arbejdsprocessen fra start til slut, og leverer altid arbejde af førsteklasses kvalitet til aftalt tid.

Service- og akutopgaver

Vores serviceafdeling håndterer opgaver for både private og erhvervskunder, og samarbejder med specialiserede virksomheder inden for murer-, tømrer-, snedker-, maler-, vvs- og el-arbejde. Ved akutte opgaver har vi kapacitet til at rykke ud med kort varsel.

Se hvad Hansen & Andersen tilbyder

Boliger

Hansen & Andersen er blandt de førende entreprenørvirksomheder på Sjælland og har siden 1947 været med til at opføre boligbyggerier.

Erhverv

Vi varetager totalentrepriser, fag- eller hovedentrepriser og bidrager med kompetent sparring inden for alle håndværksdiscipliner.

Renovering

Vi dækker alle former for murer-, tømrer-, beton-, jord-, vej- og kloakarbejde ved ombygnings- og renoveringsprojekter.

Offentligt byggeri

Vi har et indgående kendskab til kvalitetskrav og processen i offentligt byggerier. Vi indgår derfor også i licitationer og udbud.

Mere info om hvad vi tilbyder?

Kontakt projektleder Rasmus Toftebjerg Andersen for mere information om vores kompetencer.

Miljø og certificeringer

Hos Hansen & Andersens er vi bevidste om den fælles opgave og omstilling det kræver, at vi får sikret en grønnere fremtid. I vores virksomhed betyder det, at vi har styr på vores processer, at vi gør hvad vi kan for at minimere vores aftryk.

Om Hansen & Andersen

Vores værdier har fra begyndelsen været kvalitet, professionel byggeledelse og en konstruktiv dialog med bygherre. Det er værdier, vi ikke går på kompromis med og som sikrer, at vi også i fremtiden er en attraktiv samarbejdspartner.

MILJØ OG CERTIFICERINGER

Vores arbejde på DGNB-certificerede projekter

Hansen & Andersen er årligt en del af flere DGNB-certificeret byggeprojekter på hele Sjælland. Uanset om projektet omfatter en renovering eller nybyg, så matcher det vores mål som at bidrage til en grønnere fremtid.