LL1A0zz843.jpg

Vi tilbyder

Hos Hansen & Andersen udfører vi byggeopgaver - både som totalentreprenør, hovedentreprenør og fagentreprenør. Med mere end 70 års byggeerfaring er du sikret en seriøs og solid sparringspartner, når du samarbejder med os. Vi bidrager med høj kvalitet og en sikker opgavestyring.


Vi løser byggeopgaver i alle størrelser - fra mindre renoveringsopgaver til de helt store entrepriser. Gennem de seneste 10 år har vi fx løst flere end 50 projekter med en byggeramme på over 50 mio. kroner. Og flere end 100 byggerier med en ramme på over ½ mio. For offentlige bygherrer såvel som for erhvervspartnere og private kunder. Vi arbejder efter et veldefineret og gennemprøvet kvalitetssikringssystem som betyder, at vi har en høj kundetilfredshed gennem hele byggeprocessen.

Blandt vores spydspidsprojekter er bl.a. Mærsk Tårnet på Nørrebro, Skolen på Bülowsvej og Statsfængslet i Nørre Aslev.


Total- og hovedentrepriser
Vi er rustet til at påtage os såvel store og komplekse projekter som mindre byggerier i total- eller hovedentrepriser. Med et team bestående af 85 dygtige håndværkere, logistikere og erfarne entrepriseledere, samt en række gode samarbejdspartnere, kan vi være med helt fra projektets planlægning, projektering, myndighedsgodkendelse og logistik, så projektet kommer godt fra start.

Vi har kompetencer til at være en solid medspiller for såvel bygherre som underentreprenører, ligesom vi kan bidrage til at samle trådene på tværs af fagområder, sikre den nødvendige kapacitet samt overblik, professionalisme og erfaring i projektet. Resultatet er godt håndværk leveret til tiden.


Fagentrepriser: Murer-, Tømrer-, beton-, jord-, vej- og kloakarbejde
Hos Hansen & Andersen udfører vi alle former for murer-, tømrer-, beton-, jord-, vej- og kloakarbejder under nybyg, ombyg og renovering. Vi løser opgaver både for offentlige og private kunder i Storkøbenhavn og på resten af Sjælland. Vi har de faglige og økonomiske ressourcer, der er nødvendige for at løse selv meget store eller meget vanskelige opgaver.

Kvalitet er et nøgleord i vores arbejde. - Vi går ikke på kompromis med vores løsninger, men bidrager altid med professionalisme og konstruktiv sparring, så projektet kommer sikkert i mål.

Service og akutopgaver
Vores serviceafdeling løser opgaver for både private og erhvervskunder. Vi tilbyder alt inden for murer-, tømrer-, snedker-, maler-, vvs- og el-arbejde i samarbejde med firmaer inden for de respektive fagområder. Bl.a. udfører vi renoveringer af køkkener og badeværelser samt filtsning af murværk og indvendige vægge. Vi styrer arbejdsgangen fra start til slut, og leverer altid et førsteklasses arbejde til aftalt tid.

Ved akutte opgaver har vi kapacitet til at rykke ud med kort varsel.

Om os

Vores værdier har fra begyndelsen været kvalitet, professionel byggeledelse og en konstruktiv dialog med bygherre. Det er værdier, vi ikke går på kompromis med og som sikrer, at vi også i fremtiden er en attraktiv samarbejdspartner.

Kontakt

Har du spørgsmål, så kontakt os.

Nyheder

Lige nu bygger vi på følgende projekter