Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Skovlyporten i Holte

Ungdomsboligerne Skovlyporten i Holte har gennemgået en omfattende renovering, der har resulteret i tidssvarende og attraktive boliger i skønne omgivelser.

I Holte finder man ungdomsboligerne Skovlyporten. Både 1-, 2- og 3-værelseslejligheder udgør i alt 141 boliger, som i knap to år har gennemgået en omfattende renovering. 

Lejlighederne befinder sig i naturskønne omgivelser tæt på adskillige skove, og har hurtige forbindelser til København, hvilket gør området attraktivt for unge beboere. 

Vores arbejde på projektet

Vi har hos Hansen & Andersen stået for murerarbejdet ved en omfattende renovering af hele 114 lejligheder i Skovlyporten. Arbejdet har bestået af opmuring af facaden samt tilhørende fugearbejde. 

Derudover har ungdomsboligerne fået nye bade, som vi også har stået for. Renoveringen sikrer forlængelse af ejendommens levetid, og har gjort boligerne mere tidssvarende og attraktive for unge studerende.

Vi havde fornøjelsen af at samarbejde med Enemærke og Petersen som totalentreprenør. Fra Hansen & Andersen har de samme murere og arbejdsmænd stået for murerarbejdet over 20 måneder. En opgave som vores projektleder Kasper Villumsen har styret sikkert i mål uden en dag med vejrlig, da det har været muligt at koordinere arbejdet, så fremdriften har kunne fortsætte på trods af dårlige vejrforhold og flere omgange snefald.

Billeder fra projektet

Vil du vide mere om projektet?

Kontakt projektleder Kasper Villumsen, hvis du ønsker at vide mere.

Vi tilbyder

Vi udfører en bred vifte af opgaver for vores kunder, men har selvfølgelig nogle kernekompetencer.