Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Sankt Ansgars Skole

Projektet på Nørrebro har givet både lærere og elever helt nye rammer, som både indbyder til gruppearbejde og fællesskab, men også ro og fordybelse.

Bygningen er opført i 1900, og siden 1923 har Sankt Ansgars Skole drevet undervisning i bygningen. En gennemgribende renovering var nødvendig – især på skolens tag samt 5. sal. Derudover er der etableret en ny hovedtrappe og elevator for at sikre tilgængelighed til alle etager samt forene skolens for- og baghus.

Sankt Ansgars Skole på Nørrebro har gennemgået en renovering, som har givet elever og lærere nye rammer og højt til loftet. Projektet har bestået i at bevare skolebygningen, men med udførelse af nye tidssvarende faglokaler samt en åben skolegård placeret på bygningens øverste etage. 

De nye rammer giver eleverne plads til ro og fordybelse, og indbyder samtidig til gruppearbejde og fællesskab.

Vores arbejde på projektet

Placeringen midt på Nørrebrogade, og det faktum at bygningens eneste indgang til området er en smal port, har givet koordineringsudfordringer for vores håndværkere. Derfor har alt byggeaffald og materialer skulle fragtes ind og ud gennem porten – samtidig med at skolens elever og lærere skulle benytte den. Der var derfor ekstra fokus og højere krav til alles sikkerhed.

Vi havde fornøjelsen af at samarbejde med Hoff & Sørensen Arkitekter, som har stået for totalrådgivningen med H+ som bygherrerådgiver, og vi var i Hansen & Andersen udvalgt som totalentreprenør med vores byggeleder Kim Belmark og projektleder Rasmus Toftebjerg Andersen i spidsen.

Billeder fra projektet

Vil du vide mere om projektet?

Kontakt byggeleder Kim Belmark, hvis du ønsker at vide mere.

Vi tilbyder

Vi udfører en bred vifte af opgaver for vores kunder, men har selvfølgelig nogle kernekompetencer.