Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Prins Henriks Skoles Ejendomsfond

Projektet på Prins Henriks Skole bestod af en større renovering med blandt andet nye vinduer og mursten, som satte store krav til vores murerarbejde.

Byggesagen er en del af et større projekt på Rolighedsvej By Campus. Ny Prins Henriks Skole omfatter et samlet areal på 11.200 m2, heraf består de 9.800 m2 af nybyggeri og 1.400 m2 af renovering af den eksisterende bygning. Det betyder, at skolen vil kunne rumme op til 1.200 elever. 

Skolen bliver også kaldt Den Franske Skole og tilhører et internationalt netværk, der favner 470 skoler i 130 lande, og tilbyder derfor en international skolegang – fra børnehave og frem til studentereksamen.

Vores arbejde på projektet

Vores arbejde til projektet stiller høje krav til vores murere, idet projektet består af mange smukke detaljer. Mursten omkring vinduer og døre er skiftet i forbandt, som skal blive til rulleskift, der danner rammerne om vinduerne.

Derudover er der afsluttet med standerskifte ved murkronen, og i stueetagen er der bygget reliefmurværk i fine lige linjer. Indvendigt er der udført flisearbejde, som også krævede præcision.


I projektet brugte vi bl.a.:


Vi havde fornøjelsen af at samarbejde med ARPE & KJELDSHOLM A/S, som har håndteret byggestyringen med Holscher Nordberg som arkitekt og VITA som ingeniører. Fra Hansen & Andersen var vores projektleder Kasper Villumsen og byggeleder Kim Belmark på projektet.

 

Billeder fra projektet

Vil du vide mere om projektet?

Kontakt projektleder Kasper Villumsen, hvis du ønsker at vide mere.

Vi tilbyder

Vi udfører en bred vifte af opgaver for vores kunder, men har selvfølgelig nogle kernekompetencer.