Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Plushusene lejeboliger ved Køge Nord

I Køge Nord står 145 lejeboliger, et fælleshus og træningsfaciliteter klar til de nye beboere i et helt nyt DGNB Guld certificeret byggeri.

I Køge Nord er en ny bydel ved at udvikle sig, og i de kommende år er der planter om 1600 boliger, erhverv samt hoteller. Varetegnet for bydelen er den nyere Køge Nord station, som er et trafikalt knudepunkt for hele området, og der vil være yderligere fokus på kultur- og fritidstilbud i fremtiden.

Plushusene er blandt de første til at etablere et nyt og grønt bolig kvarter i Køge Nord. Et mere bæredygtigt og moderne bofællesskab, som er omgivet af fredet natureng og fredskov. Der er opført lejeboliger i 1 og 2 plan i rækkehuse samt fælleshus og andre attraktive uderum.

Byggeriets DGNB guld-certificering redegør bl.a. for livscyklussen på byggematerialerne, sikrer CO2-venlig transport af byggematerialer til byggeriet, måler byggerierts forbrug af energi og vand under men også efter opførelse. Derudover redegør det også for byggeriets holdbarhed samt bygningens indeklima. 

Vores arbejde på projektet

Projektet har for os bestået i at mure 7256 m2 mursten og ståltegl fra Egernsund Wienerberger. Dertil har vi anvendt mørtel og isolering fra Saint-Gobain Weber. Både leverandører og produkter er nøje udvalgt, da disse kunne levere produktspecifikke miljøvaredeklarationer (EPD), som gør det nemt at redegøre for produkternes CO2-aftryk i byggeriet. Alt dette for at muliggøre DGNB-certificeringen. 

Vi havde fornøjelsen af at samarbejde Plushusene og Nordstern, og vores projektleder Kasper Villumsen har stået for byggeriet.

Billeder fra projektet

Vil du vide mere om projektet?

Kontakt projektleder Kasper Villumsen, hvis du ønsker at vide mere.

Vi tilbyder

Vi udfører en bred vifte af opgaver for vores kunder, men har selvfølgelig nogle kernekompetencer.