Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Andelsforeningen A/B Holmegården

Andelsforeningen i Ordrup fremstår helt nymoderne efter renoveringen med nye vinduer, facader og nyt tegltag.

A/B Holmegaard er en andelsboligforening i Charlottenlund, beliggende i den nordlige del af Gentofte. Foreningen består af 59 lejligheder og fire butikslejemål i en firlænget karré omkring et lukket gårdareal. Ejendommen strækker sig over fire etager og afgrænses af vejene Ordrupvej, Holmegårdsvej og Kirsten Piils Vej samt en passage mellem de to sidstnævnte.

Udover gårdrummet inkluderer ejendommen også en mindre prydhave, ”Rosenhaven” samt et mindre antal garager med tilhørende forplads.

Vores arbejde på projektet

Den 4.700 m2 nyrenoverede karréejendom fik bl.a. 3.500 m2 nyt tegltag, som er en herregårdsblanding fra BMI Group. Dertil blev der isat 450 nye vinduer fra Idealcombi A/S, samt foretaget en totalrenovering af bygningens facader ud mod gaden med puds fra Scankalk. Det har været et omfangsrigt projekt, hvor der skulle tages højde for mange forskellige forhold - derfor er projektet udført over to etaper.

Renoveringen sikrer bl.a. et bedre indeklima for beboerne og forlænger levetiden på den store ejendom.

Vi havde fornøjelsen af at samarbejde med Bang & Beenfeldt som totalrådgivere. Fra Hansen & Andersen har vi haft op mod 20 mand på projektet, som har stået for murer og blikkenslagerarbejdet. En opgave som vores projektleder Rasmus Toftebjerg Andersen har styret sikkert i mål.

Billeder fra projektet

Vil du vide mere om projektet?

Kontakt projektleder Rasmus Toftebjerg Andersen, hvis du ønsker at vide mere.

Vi tilbyder

Vi udfører en bred vifte af opgaver for vores kunder, men har selvfølgelig nogle kernekompetencer.